Ik ben Charline Huyghelier,

Psyhologe, gedragstherapeute binnen het volwassenen team

Expertise

Binnen De Korf werk ik als psychologe en gedragstherapeute in het volwassenen team.


Mijn expertise ligt in:

  • Stemmingsproblematieken
  • Angstproblematieken
  • Dwangproblematieken
  • Persoonlijkheidsproblematieken

Over mezelf

Ik ben afgestudeerd als klinisch psycholoog (optie volwassenen) aan de KU Leuven. Daarna rondde ik het Postgraduaat Gedragstherapie en de opleiding Compassion-Focused Therapy af. Buiten mijn job in groepspraktijk De Korf werk ik nog in het OPZC te Rekem. Daar geef ik Dialectische Gedragstherapie aan personen met een Borderline persoonlijkheidsstoornis.

 

In groepspraktijk De Korf begeleid ik adolescenten, volwassenen en ouderen in individuele therapie. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stemmings-, angst-, dwang- en persoonlijkheidsproblemen, met behulp van cognitief gedragstherapeutische technieken. Hiermee probeer ik samen met cliënten inzicht te krijgen in gedachten, gevoelens en gedrag. Daarnaast pas ik technieken toe uit de Compassion-Focused Therapy om cliënten met hun zelfkritiek te leren omgaan. Verder heb ik veel kennis omtrent obesitas en eetgestoord gedrag door mijn vorige werkervaring in de Obesitaskliniek te Mol.

Maak een afspraak

Een afspraak kan je rechtstreeks maken via mail, maar nog beter is om je aan te melden via onze aanmeldingspagina. Zo kunnen we je zo snel en goed mogelijk verder helpen