Ik ben Daphne Cuypers, schoolpsychologe binnen het kinder-  en diagnostisch team 

Expertise

Binnen De Korf werk ik als schoolpsychologe in het kinder- en adolescententeam, alsook in het diagnostiek team.


Mijn expertise ligt in:

  • Schoolpsychologie
  • Diagnostiek
  • Psycho-educatie

Over mezelf

Daphne (°1996) is in 2019 afgestudeerd als master in de psychologie met optie schoolpsychologie aan de KU Leuven. Na eerste ervaringen in het Centrum voor Leerlingenbegeleiding en het ondersteuningsnetwerk, startte Daphne in augustus 2020 als psycholoog bij de groepspraktijk ’t Labyrint.


Daphne heeft in het verleden voor de optie schoolpsychologie gekozen omdat ze geïnteresseerd is in de ontwikkeling van zowel kinderen als jongeren en de wederzijdse invloed van hun context. Ze zal daarom zowel de kind- als de contextfactoren mee in rekening brengen bij een hulpvraag. Naast haar zelfstandige activiteiten in ’t Labyrint, is Daphne momenteel aan het werk als psychologe in de schoolsector.


Voor Daphne geeft deze praktijk haar de mogelijkheid om zich nog verder te richten op tweedelijnshulp. Ze specialiseert zich dan ook in diagnostiek en de psycho-educatie naar het kind en de context toe. Verdere begeleidingen kunnen hier eventueel uit voortvloeien.


Daphne is als psycholoog erkend door de psychologencommissie (erkenningsnummer: 962124418).

Maak een afspraak

Een afspraak kan je rechtstreeks maken via mail, maar nog beter is om je aan te melden via onze aanmeldingspagina. Zo kunnen we je zo snel en goed mogelijk verder helpen