Ik ben Alizée Jans, kinderpsychologe en kindertherapeute i.o. binnen het kinderteam van De Korf

Expertise

Binnen De Korf werk ik als kinderpsychologe in het kinder- en adolescententeam.


Mijn expertise ligt in:

  • Persoonlijkheidsontwikkeling
  • Algemene ontwikkeling van het kind en jongere

Over mezelf

Alizée Jans (°1998) studeerde in 2021 af als klinisch en gezondheidspsycholoog (kinderen en adolescenten) aan de KU Leuven. Ze deed haar stage op een kinderpsychiatrische afdeling voor adolescenten.

Na haar afstuderen ging Alizée aan de slag als psycholoog op een pediatrische ziekenhuisafdeling waar ze jongeren met anorexia nervosa begeleidde. Dit combineerde ze met een job in een psychiatrisch centrum waar lagereschoolkinderen en hun ouders begeleid worden.

 

Naast De Korf werkt Alizée in een psychiatrisch centrum waar adolescenten met een bemoeilijkte persoonlijkheidsontwikkeling kunnen worden opgenomen. Ze begeleidt de jongeren en hun ouders die wachten op een opname. Ervaring die ze in de derde lijn opbouwde zet ze graag in om ook ouders, kinderen en jongeren die zich bij De Korf aanmelden weer op weg te helpen.

 

Alizée is als psycholoog erkend door de psychologencommissie (982133880) en is aangesloten bij de beroepsvereniging voor klinisch psychologen (VVKP).

Maak een afspraak

Een afspraak kan je rechtstreeks maken via mail, maar nog beter is om je aan te melden via onze aanmeldingspagina. Zo kunnen we je zo snel en goed mogelijk verder helpen