Kijk al eens binnen

Een nieuwe naam, een nieuwe locatie, dezelfde uitstekende zorg.


22 November 2021 openden we als multidisciplinaire groepspraktijk de Korf onze deuren. Op deze pagina kan je al een eerste glimp opvangen van onze nieuwe, gezellige en huislijke ruimtes. Scroll gerust even door de foto's en wij zorgen ervoor dat jullie zich meteen thuis voelen in onze kwalitatieve zorg.

Makkelijk bereikbaar


Tegenover de kerk van Heppen (Leopoldsburg) is onze praktijk makkelijk te vinden en goed bereikbaar vanuit Ham, Lommel, Beringen, Balen, ... 

Parkeren kan gewoon voor de deur, zonder betalen of zonder parkeerschijf. Zo blijven we vlot bereikbaar.

Continuïteit 


Continuïteit is soms heel praktisch. Zo zorgen we voor een vertrouwde omgeving door dezelfde meubels en elementen te gebruiken in onze nspreekruimtes. Ben je met je hulpverlener in een andere spreekruimte, dan zal je alsnog veel herkennen. 

Conitinuïteit in begeleiding.
Heb je even de begeleiding stopgezet en wil je graag opnieuw opstarten? Geen probleem. Wij trachten jou bij dezelfde hulpverlener een plek te geven zodat jouw verhaal gewoon kan verderlopen zonder een zijsprong te maken met een andere hulpverlener. Werkt je hulpverlener niet meer bij ons? Ook dan geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de juiste overdracht gebeurd zodat jij zonder zorgen je traject kan verderzetten.

Wij trachten voor jou een kwalitatieve en persoonlijke aanpak te bieden zodat jij je steeds thuis voelt in ons huis De Korf.

Een nieuwe naam, een nieuw logo


Bij de verhuis naar onze nieuwe locatie, kozen we voor een nieuwe naam: De Korf.

De Korf staat voor geborgenheid en verwijst naar ons sterk team van hulpverleners die in een veilige en huiselijke omgeving voor jou klaar staan.

We werken met ons gehele team naarstig samen om jou de beste hulpverlening te kunnen bieden met aandacht voor het systeem waar jij deel van uitmaakt. Door de verschillende expertise die we in huis hebben, kunnen we vanuit elk van die brillen kijken naar jouw hulpvraag.

De bijenkorf in het logo is vormgegeven als een kronkelende lijn die ook verwijst naar de weg die jij in je leven bewandelt. Wij komen op jouw pad en jouw pad zal verder lopen zonder ons. Daarom kozen we voor een subtiel begin en einde van deze lijn.

Warme huiselijke ruimtes


Om jouw de beste hulp te kunnen bieden, vinden we een warme, vertrouwde en velige omgeving creëren heel belangrijk.

De pas gerenoveerde ruimtes zien er op deze foto's misschien nog wat kaal uit, maar we werken volop aan de inkleding.


Onthaal


Binnen zonder bellen!

Bj het binnenkomen vind je de wachtruimte meteen aan je rechterkant. Moet je even wachten, bekijk zeker onze infobrochures of ons uitgebreid assortiment aan leeslectuur. Dorst? Geen probleem, neem gerust een glas water.

De kleinsten zijn we zeker niet vergeten. Voor hen is er een leuke speelhoek en aangepaste leeslectuur voorzien.

Aanmelden en werkwijze


Om de beste hulpverlening te kunnen bieden, werken we in De Korf enkel op afspraak.


Onze  aanmeldingspagina is beschikbaar. Vrij eenvoudig kan je een aanmelding doen voor jezelf, je gezin, je relatie, je kind, ...

Enkele gegevens invullen en vervolgens zal op basis hiervan de meest geschikte hulpverlener contact met u opnemen.

Na aanmelden moet jij niets meer doen!


Heb je toch nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren via info@praktijkdekorf.be